Selskaber

Genmab flyver igen

Så flyver Genmab igen. Efter nogle ugers stilstand begynder biotekaktien igen at bevæge sig opad. Den sidelæns bevægelse i aktien kom ovenpå den kraftige stigning efter regnskabet fra Jonhson & Johnson, der ejer Genmabs samarbejdspartner Janssen.

Janssen forestår salg og markedsføring af Genmabs guldæg Darzalex. Tallene for salget overraskede som nævnt i et tidligere indlæg overordentlig positivt.

Nu er Genmab aktien igen på vej mod den tidligere top på 1500, som også er kursmål i første omgang. Vi skal have et brud af 1320, før vi får en yderlige bekræftelse af købssignalet. Får vi dette brud, er det et signal til investorer, der endnu ikke har købt aktien om at få den tilføjet porteføljen.

Til dem der allerede har biotekaktien i porteføljen, vil jeg anbefale at øge positionen med 50%, såfremt aktien bryder gennem 1320.

Lundbeck har fået en fantastisk start

For den risikovillige investor eller måske for en spekulant, er der en god mulighed i  Lundbeck, der har fået en fantastisk start på året. Medicinalvirksomheden er allerede i første kvartal godt på vej mod årets mål om et driftsoverskod i intervallet 4.4 til 5.2 milliarder kroner.   

Vi køber Lundbeck ved brud af 380 med stop loss i 360. Target er 410 for den kortsigtede spekulant. Den mere langsigtede investor vil flytte stoppet op til 400 såfremt kursmålet på 410 nås.

Vores investering i Pandora ligger stadig lidt stille hen. Jeg mener dog fortsat, at smykkeaktien nok skal komme afsted. Det vi ser er teknisk en klassisk reaktion ovenpå et stærkt købssignal. Selskabet er fundamentalt sundt med en rigtig flot indtjening og en god P/E værdi.

Alt, der er sagt i ovenstående, er naturligvis afhængigt af at aktiemarkederne verden over vender tilbage i den positive trend. Vi har stadig ikke konsensus mellem Europa og USA, selvom NYSE fandt støtte og igen gik opad.

Indtil det amerikanske marked bekræfter trenden i Europa, og giver et klart købssignal, skal vi sikre de ovennævnte køb med meget tætte stop loss som anbefalet.