Premium

Efter flere opfordringer fra læserne tilbyder aktiejensen.dk nu aktieanbefalinger i form af et Nyhedsbrev i en Premium udgave, med nyheder fra de finansielle markeder og dybdegående analyser af udviklingen i makro økonomien. Der bliver ligeledes givet aktieanbefalinger på adskillige individuelle aktier, ligesom vi følger udviklingen i guld, olie og andre råvarer tæt.

Premium nyhedsbrevet vil i modsætning til andre nyhedsbreve og apps også give aktieanbefalinger om, hvordan man kan tjene på et faldende marked!

Nyhedsbrevet i Premiumudgaven er skrevet i den tone og stil, du kender fra aktiejensen.dk. Det er ikke fuldt af smart jargon og vævende økonomiske betragtninger. Derimod får du kontante og præcise råd, som du kan anvende med det samme.

Ønsker du at få mere ud af dine investeringer i aktier, er aktieanbefalingerne i Nyhedsbrevet noget for dig. Det indeholder et eksklusivt destillat af alle de informationer, der tilflyder markedet dagligt.

Hertil kommer de meget præcise analyser af såvel indeks som individuelle aktier kloden rundt. Hvis du er i tvivl om værdien af analyserne så gå tilbage i blogindlæggene på den gratis version af aktiejensen.dk og se, hvordan vores aktie anbefalinger har udviklet sig.

Der er tale om en abonnements udgave som vi tilbyder til en pris på 199 kr. per måned. Abonnementet kan betales månedsvis eller med 15% rabat halvårligt til 999 kr. Der er ikke moms på abonnementet.

Abonnenter på premiumudgaven vil en til to gange om ugen modtage Nyhedsbrevet i den valgte e-mail. Nyhedsbrevet vil hver uge bringe aktieanbefalinger på køb og salg samt råd om optimering af aktiebeholdninger fra hele verden, men naturligvis med særligt fokus på det danske marked.

Få aktieanbefalinger helt gratis

Den første måned er helt gratis uden forpligtigelser eller krav om kortoplysninger. Ønsker du ikke at forstsætte abonnementet efter den første gratis måned, meddeler du blot dette på jensen@aktiejensen.dk.  

Fortsætter du efter prøveperioden, kan du vælge mellem at blive faktureret månedsvis eller halvårligt. Ved halvårlig fakturering modtager du en rabat på 15%. Abonnementet kan til enhver tid opsiges til udløbet af en måned.

Hvis du ønsker at optimere afkastet af dine investeringer, uanset om det er en langsigtet pensionsopsparing eller en mere spekulativ portefølje, vil du få udbytte og viden fra Nyhedsbrevets aktieanbefalinger

Afsend nedenstående formular og du vil modtage Premium Nyhedsbrevet gratis i den første måned.

Aktiejensen deler aldrig hverken e-mail eller andre oplysninger med andre, derfor er din anonymitet og dit privatliv sikret.

Undertegnede ønsker at abonnere på nyhedsbrev

Denne side er opdateret 15. august 2021