Få mere ud af dine investeringer!

Ønsker du at få mere ud af dine investeringer i aktier, er aktieanbefalinger fra Premium Nyhedsbrevet måske noget for dig.

Efter flere opfordringer fra læserne tilbyder aktiejensen.dk aktieanbefalinger i form af et Nyhedsbrev. Der bliver givet aktieanbefalinger på adskillige aktier på såvel de nordiske børser, som det amerikanske marked, og naturligvis ikke mindst de store europæiske børser.

Der vil i sagens natur være en særlig fokus på de danske aktier, da det er min erfaring, at de har mange pensionsopsparers store interesse. Herudover følger og kommenterer vi udviklingen i guld, olie og andre råvarer tæt, ligesom der vi være en god dækning af nyheder fra de finansielle markeder og dybdegående analyser af udviklingen i makro økonomien.

Premium Nyhedsbrevet vil i modsætning til andre nyhedsbreve og apps også give anbefalinger på, hvordan man tjener på et faldende marked!

Nyhedsbrevet er uden smart jargon og vævende økonomiske betragtninger. aktieanbefalingerne er skrevet i samme tone og stil, som du kender fra aktiejensen.dk, Det er et præcist destillat af alle de informationer, der tilflyder de finansielle markeder dagligt. Det vil sige: Kontante, aktuelt anvendelige og præcise råd.

Enhver aktieanbefaling indeholder en indgangskurs, det kan være markedskursen, eller det punkt, der skal gennembrydes for at aktien opfylderforudsætningerne for at kunne fortsætte opad. Herudover vil der på alle anbefalinger være et kursmål samt et stop loss.

Aktieanbefalingerne følges op

Hvad der iøvrigt adskiller Nyhedsbrevet fra andre lignende produkter, er den tætte opfølgning på udviklingen i aktieanbefalingerne. Stiger aktien som forventet, eller bliver vi sendt ud af positionen på grund af stop loss. I mere end 80% af tilfældene stiger aktien heldigvis som forventet. I så fald skal der tages stilling til, om stop loss skal ændres og om, hvornår det er på tide at tage en del af eller hele gevinsten hjem.

Der er tale om en abonnements udgave som vi tilbyder til en pris på 199 kr. per måned. Abonnementet kan betales månedsvis eller halvårligt. Vælges det sidste er prisen kun 999 kr. Der er ikke moms på abonnementet.

Abonnenter på Premium Nyhedsbrevet vil en til to gange om ugen modtage Nyhedsbrevet på den oplyste e-mail. Det vil afhængigt af den generelle markedssituation indeholde minimum 3 købs eller salgsanbefalinger, samt en vurdering af den generelle markedssituation

Prøv aktie anbefalingerne helt gratis

Vi tilbyder en gratis mulighed for at teste Nyhedsbrevet i en måned. Der er ingen forpligtigelser eller krav om kortoplysninger. Ønsker du ikke at fortsætte abonnementet efter den første gratis måned, meddeler du blot dette på jensen@aktiejensen.dk.  

Fortsætter du efter prøveperioden, kan du vælge månedsvis eller halvårlig fakturering. Den sidste udløser en rabat på godt 15%. Abonnementet kan til enhver tid opsiges til udløbet af en måned.

Hvis du ønsker at optimere afkastet af dine investeringer, uanset om det er en langsigtet pensionsopsparing eller en mere spekulativ portefølje, vil du få et stort økonomisk udbytte fra Nyhedsbrevets aktieanbefalinger. Din anonymitet og dit privatliv er garanteret.

Din e-mail adresse anvendes udelukkende til at sende dig Premium Nyhedsbrevet, alene det. Du vil aldrig komme til at modtage promotionmateriale elller anden form for uønskede mails. Endelig deler Aktiejensen aldrig hverken e-mail eller andre oplysninger med tredje part.

Afsend nedenstående formular og du vil modtage Premium Nyhedsbrevet gratis i den første måned.

Undertegnede ønsker at abonnere på nyhedsbrev

Denne side er opdateret den 8.. august 2022