Premium

Få bedre resultater med det samme med aktieanbefalingerne i Aktiejensen’s Nyhedsbrev

Efter mange opfordringer fra læserne vil aktiejensen.dk nu tilbyde en Premium udgave af et nyhedsbrev med mange flere ugentlige analyser af aktiemarkederne. Der vil ligeledes blive givet aktieanbefalinger på adskillige individuele aktier, ligesom vi vil følge udviklingen i guld, olie og andre råvarer tæt.

Premium nyhedsbrevet vil i modsætning til de gratis blog indlæg på aktiejensen.dk indeholde mere dybdegående analyser og langt flere konkrete anbefalinger på køb og salg af aktier.

Nyhedsbrevet i Premiumudgaven er skrevet i den tone og stil, du kender fra aktiejensen.dk. Det er ikke fuldt af smart jargon og vævende økonomiske betragtninger. Derimod får du kontante og præcise råd, som du kan anvende med det samme.

Ønsker du at være velorienteret om den fremtidige udvikling på de finansielle markeder, er aktiejensen’s Premium nyhedsbrev noget for dig. Det indeholder et eksklusivt destillat af alle de informationer, der tilflyder markedet dagligt.

Hertil kommer de meget præcise analyser af såvel indeks som individuelle aktier kloden rundt. Hvis du er i tvivl om værdien af analyserne så gå tilbage i blogindlæggene på den gratis version af aktiejensen og se, hvordan aktie anbefalingerne har udviklet sig.

Der er tale om en abonnements udgave som vi tilbyder til en introduktionspris på 199 kr. per måned. Abonnementet kan betales månedsvis eller med 15% rabat halvårligt til 999 kr. Der er ikke moms på abonnementet.

Abonnenter på premiumudgaven vil en til to gange om ugen modtage Nyhedsbrevet i den valgte e-mail. Nyhedsbrevet vil hver uge bringe anbefalinger på køb og salg af aktier samt optimering af aktiebeholdninger fra hele verden, men naturligvis med særligt fokus på det danske marked.

Prøv Premium helt gratis

Den første måned er helt gratis uden forpligtigelser eller krav om kortoplysninger. Ønsker du ikke at forstsætte abonnementet efter den første gratis måned, meddeler du blot dette på jensen@aktiejensen.dk.  

Fortsætter du efter prøveperioden, kan du vælge mellem at blive faktureret månedsvis eller halvårligt. Ved halvårlig fakturering modtager du en rabat på 15%. Abonnementet kan til enhver tid opsiges til udløbet af en måned.

Hvis du ønsker at optimere afkastet af dine investeringer, hvadenten det er en langsigtet pensionsopsparing eller en mere spekulativ portefølje, vil du få udbytte og viden fra aktiejensen’s premium nyhedsbrev.

Afsend nedenstående formular og du vil modtage Aktiejensen’s nyhedsbrev gratis i den første måned.

Aktiejensen deler aldrig hverken e-mail eller andre oplysninger med andre, derfor er din anonymitet og dit privatliv sikret

Undertegnede ønsker at abonnere på nyhedsbrev