Nyhedsbrev

Ønsker du at få mere ud af dine investeringer i aktier, er aktieanbefalinger og markedsanalyser fra Premium Nyhedsbrevet noget, du bør prøve.

Aktieanbefalinger der dækker Danmark, USA og resten af Europa

Der bliver givet aktieanbefalinger på adskillige aktier på såvel det danske som det amerikanske marked, ligesom de øvrige europæiske børser dækkes med særlig fokus på Sverige og Norge.

Herudover følger og kommenterer vi udviklingen i guld, olie og andre råvarer tæt, ligesom der vil være en bred dækning af nyheder fra de finansielle markeder og dybdegående analyser af udviklingen i makroøkonomien.

Premium Nyhedsbrevet vil i modsætning til andre nyhedsbreve og apps også give anbefalinger på, hvordan man tjener på et faldende marked!

Nyhedsbrevet er uden smart jargon og vævende økonomiske betragtninger. Aktieanbefalingerne er skrevet i samme tone og stil, som du kender fra aktiejensen.dk. Det er et præcist destillat af alle de informationer, der tilflyder de finansielle markeder dagligt. Det vil sige: Kontante, aktuelt anvendelige og præcise råd.

Enhver aktieanbefaling indeholder en indgangskurs; det kan være markedskursen eller det punkt, der skal gennembrydes for, at aktien opfylder forudsætningerne for at kunne fortsætte opad. Herudover vil der på alle anbefalinger være et kursmål samt et stop loss.

Aktieanbefalingerne følges op

Hvad der iøvrigt adskiller Nyhedsbrevet fra andre lignende produkter, er den tætte opfølgning på udviklingen i aktieanbefalingerne. Stiger aktien som forventet, eller bliver vi sendt ud af positionen på grund af stop loss? I mere end 70% af tilfældene stiger aktien heldigvis som forventet. I så fald skal der tages stilling til, om stop loss skal ændres og om, hvornår det er på tide at tage en del af eller hele gevinsten hjem.

Der er tale om en abonnementsudgave, som vi tilbyder til en pris på 199 kr. per måned. Abonnementet kan betales månedsvis eller halvårligt. Vælges det sidste, er prisen kun 999 kr. Der er ikke moms på abonnementet.

Prøv Nyhedsbrevet helt gratis i en måned

Abonnenter på Premium Nyhedsbrevet vil hver uge modtage Nyhedsbrevet på den oplyste e-mail. Det vil afhængigt af den generelle markedssituation indeholde købs- eller salgsanbefalinger samt en vurdering af den økonomiske situation i verden.

Afsend nedenstående formular nu og du vil modtage Premium Nyhedsbrevet gratis i den første måned uden binding eller kreditkort oplysninger.

Denne side er opdateret den 22. apri 2023