Nyhedsbrev

Investerer du i aktier og andre værdipapirer og ønsker at opnå det højest mulige afkast med den mindst mulige risiko, er du kommet til det rigtige sted! Du kan gratis prøve et nyhedsbrev, der hver uge bringer mindst en eller flere aktieanbefalinger. Anbefalingerne har siden 2019 ramt rigtigt i 71% af tilfældene. Det har givet et afkast på i gennemsnit 50% på hver aktieanbefaling. Det er der naturligvis fuld dokumentation for, som du er velkommen til at rekvirere.

Prøv aktieanbefalingerne i nyhedsbrevet gratis.

Afsend nedenstående formular nu. Du vil inden for få dage modtage dit første nyhedsbrev. Det er gratis i den første måned uden binding eller kreditkort oplysninger.

  Ønsker du herefter, som de fleste der har oplevet resultaterne, at fortsætte med at modtage anbefalingerne er der tale om en abonnementsløsning til 199 kr. per måned. Ønsker du i stedet at betale halvårligt, er der en rabat, da prisen i så fald kun er 999 kr. for 6 måneder. Der er ikke moms på abonnementet, der til enhver tid kan opsiges til udgangen af en måned.

  Hvad, der i øvrigt adskiller Nyhedsbrevet fra andre lignende produkter, er den tætte opfølgning på udviklingen i aktieanbefalingerne. Stiger aktien som forventet, eller bliver vi sendt ud af positionen på grund af stop loss? I mere end 71% af tilfældene stiger aktien heldigvis som forventet. I så fald skal der tages stilling til, om stop loss skal ændres, og hvornår det er på tide at tage en del af eller hele gevinsten hjem.

  Her følger et par eksempler på aktieanbefalinger:

  Det norske selskab Kitron ASA fik en anbefaling 2. januar sidste år på køb til kurs 27,2. Kitron nåede 25. maj samme år op i 46,35. En fortjeneste på 70%. Et andet eksempel er det amerikanske selskab Yext Inc., der fik en anbefaling den 30. januar sidste år på køb til kurs 6,95. Yext Inc. nåede 8. juni op i 13,65 hvor vi tog en fortjeneste på 86,47% hjem.

  Der er naturligvis også masser af eksempler på selskaber, der udvikler sig langsommere såsom Corporación America Airports, der fik en anbefaling på køb til kurs 8 den 23. oktober 2022. Den er stille og roligt steget, og den 6. februar 2024 lukkede aktien i kurs 17,21. En fortjeneste på 115%.

  Jeg er selvsagt helt opmærksom på, at man ikke kan forvente at tage gevinsterne på toppen, men følger man rådene om strategi og anvendelse af stop loss i Nyhedsbrevet, vil man i mange tilfælde komme ganske tæt på. Ovennævnte er kun nogle få eksempler ud af over hundrede. Jeg er dog i henhold til finanstilsynets regler forpligtet til at gøre opmærksom på, at tidligere flotte resultater ikke er nogen garanti for fremtidige.

  Nyhedsbrevet henvender sig til alle med interesse for verdensøkonomien og investeringer. Uanset om man er langsigtet pensionsopsparer, køb og behold investor eller spekulant i større stil, vil man kunne få udbytte af læsningen.

  Udover aktieanbefalinger indeholder Nyhedsbrevet ligeledes omfattende analyser af de generelle trends og udviklingen i makroøkonomien samt kommentarer til centralbankernes dispositioner, ikke mindst udviklingen i renten. Prøv Nyhedsbrevet gratis, det er helt uden risiko, hvilket er en sjældenhed i finansverdenen.