Foredrag

Jeg tilbyder to foredrag om investering og formuepleje

Peter H Jensen har arbejdet med investeringer i aktier i mere end 30 år.
Peter H Jensen har arbejdet med investeringer i aktier i mere end 30 år.

Investering i aktier har siden børsreformen i 1987 tiltrukket sig mere og mere interesse hos den danske befolkning. Fra op gennem 60’erne og 70’erne at være en verden domineret af nogle få velhavere og næsten udelukkende mænd, har det ændret sig til, at der er mindst lige så mange kvinder som mænd, der deltager i aktiemarkedet. Samtidig er det i dag ikke kun formuende men en langt bredere del af befolkningen, der investerer i aktier.

Årsagen til dette skal findes flere steder. For det første er det blevet langt billigere at handle med aktier. Fra roundturn omkostninger på over 2% i midten af firserne til mindre end 0,15% i dag.

Samtidig er det blevet langt lettere at få information om aktiemarkedet. Ofte gratis og ellers til meget små priser for kurser og nyheder i realtid.

Sidst men ikke mindst er det takket være internettet blevet utrolig let at handle aktier næsten som de professionelle. Det betyder også, at behovet for at erhverve viden og dygtiggøre sig som investor er steget markant i de senere år.

Derfor tilbyder jeg på opfordring 2 foredrag om investering i aktier. De to foredrag hænger sammen, men kan sagtens med fuldt udbytte opleves hver for sig.

Foredrag om investering i aktier

Mit første foredrag om investering i aktier henvender sig til alle, der interesserer sig for at pleje deres investeringer. Foredraget kræver ingen forudsætninger, og er holdt i et forståeligt sprog uden brug af unødvendig børsjargon.

Med baggrund i mere end 30 års erfaring med aktiehandel som både trader og investor fortæller jeg om historien bag aktiemarkedet, og hvorfor vi som investorer opfører os, som vi gør. Der vil være fortællinger om de store stigninger og de mindst ligeså voldsomme fald

Deltagerne vil blive aktivt involveret med spørgsmål fra podiet. Foredraget dækker også indgående valg af bank eller fondsmægler til børshandel, samt hvad man skal være opmærksom på i den forbindelse.

Der vil naturligvis også være en gennemgang af, hvordan man finder de rigtige aktier, der passer til ens temperament og tidshorisont. Stoffet vil være krydret med anekdoter fra nær og fjern og ikke uden humor. Der vil efter foredraget være lejlighed til at stille spørgsmål.

Varighed 1 time efterfulgt af 30 minutter til spørgsmål fra deltagerne.

Pris 5.750 eksklusiv moms og med tillæg af kørsel efter statens takster.

Foredrag om analyse af aktier

Foredrag 2 er en fortsættelse af mit første foredrag, men kan sagtens opleves alene. Det kræver dog i så fald, at deltagerne har et vist forhåndskendskab til handel med aktier for at få det fulde udbytte af foredraget.

Foredraget gennemgår de fremherskende analysemetoder som fundamental analyse og Teknisk analyse af aktiemarkedet. Jeg vil forklarer, hvordan man bedst anvender metoderne, således at man får det bedste resultat. Der vil være en gennemgang af betydningen af nøgletal samt en introduktion til regnskabsanalyse.

Herudover vil jeg beskrive hedgefonde og fortælle om deres indflydelse og betydning for udviklingen på aktiemarkederne. Der vil ligeledes være en gennemgang af ETF fonde.

På trods af at nogle af emnerne umiddelbart kan virke lidt tørre , er foredraget meget underholdende og levende og leverer 30 års erfaring med analyse af aktiemarkedet i raffineret form med blanding af facts, anekdoter og humor.

Varighed 2 x 45 minutter med en kort pause i midten. Afslutningsvis er der afsat 30 minutter til spørgsmål fra deltagerne.

Pris 6.950 eksklusiv moms og med tillæg af kørsel efter statens takster.

Vil du hører mere så send nedenstående formular. Det er naturligvis helt uforpligtende. Du får svar på dato og andre spørgsmål indenfor samme dag.