Selskaber

To stærke aktier lige nu. TDC og Newmont.

Jeg har tidligere i 2017 anbefalet køb af guldmineaktien Newmont Mining Corp., der er noteret på New York Stock Exchange. Dengang var kursen omkring 35. Aktien er nu steget til 40, hvilket har udløst et meget stærkt købssignal.

Vi køber til markedskurs, hvilket med lidt held vil være en streg lavere end 40, og indsætter med det samme et stop loss på 34. Kursmålet er i første omgang 49 altså en fortjeneste på godt 22%.

Guldet har fået meget stærkt købssignal

Guldet fik et meget stærkt købssignal på årets første handelsdag 2. januar. Som omtalt i et tidligere indlæg følger guldmineaktierne prisen på guld, så det er naturligvis forklaringen på stigningen i Newmont aktien.

Guldet har et stort potentiale opad af flere årsager. Dollaren er siden Trump blev indsat faldet med 18% mod euro. Det får naturligvis i sig selv guldet, der handles i dollar, til at stige.

Hertil kommer den truende uro i Korea og problemerne i Kina. Det er faktorer, der får mange investorer i særdeleshed i mellemøsten og Asien til at købe guld og søge den tryghed, metallet altid har stået for ikke mindst i den del af verden.

TDC sælger oplevelser
TDC tilbyder udover telefoni også musik og film.

En hjemlig aktie, der har en rigtig god dag, er TDC. Den stiger i dag tirsdag med 1,8%. Det skaber et gennembrud af det meget stærke modstandspunkt på 40. Vi køber også her til markedskurs. Denne handel skal naturligvis beskyttes med stop loss. I dette tilfælde ved gennembrud  af det nærmeste støttepunkt. Stop ordren bliver på 37,5

Når du køber TDC

Ved køb af begge aktier men i særdeleshed TDC vil jeg anbefale, at man anvender den tretrins strategi, jeg indgående beskriver på siden om aktie strategi. Kort fortalt går den ud på, at man istedet for at købe den ønskede portion på en gang fordeler købene over tre gange.

Først når det første indkøb viser en sund profit, købes anden portion. Den sidste portion købes, efter andet køb har udviklet sig tilfredsstillende. Ved anvendelse af denne strategi undgår man at tabe mere end en tredjedel af den kapital, man ønsker at investerer i aktien, såfremt bruddet opad viser sig at være falsk, hvilket jo kan ske

One thought on “To stærke aktier lige nu. TDC og Newmont.

Lukket for kommentarer.