Uncategorized

Er Genmab på vej op igen?

Det danske aktiemarked har i de forløbne uger vist en svag stigende tendens. Vi har set en stigning i C20 Cap på knap 3 % uden de helt store nyheder. De amerikanske aktier har i samme periode ligget stort set uændret. Såvel de europæiske som amerikanske aktier fik medvind i banksektoren efter Janet Yellens tale om en snarlig renteforhøjelse. Jannet Yellen hæfter sig ved de seneste nøgletal, der fortsat viser stabilitet i den amerikanske økonomi.

Det er godt for bankerne hvis renterne stiger

Alt andet lige er det positivt for banksektoren over hele verden, såfremt vi forlader det lave rente niveau, der igennem snart mange år har vanskeliggjort indtjeningen i denne branche.

Jeg havde, som nævnt i mit seneste indlæg, forventet en større modreaktion efter, den første begejstring over den nye præsident havde lagt sig. Jeg må dog konstaterer at spørgsmålene om Trumps valg af kabinet fylder meget i USA.

Genmab laver medicin mod knoglemarvkræft
Er Genmab igen på vej op?

Positiv opmærksomhed om Genmab

På vort hjemlige aktiemarked er der igen positiv opmærksomhed om Genmab. De af mine læsere, der har fulgt min blog gennem længere tid, vil vide at jeg har meget høje tanker om biotekselskabet, men også har tilrådet til hjemtagning af gevinst.

Stor fremtid for Genmab

Jeg forventer fortsat en stor fremtid for Genmab, men mener at det er nødvendigt med en stabilisering af aktien på et lavere niveau, indtil vi ser en stigende indtjening eller helt nye produkter længere fremme, gerne i fase 3. En P/E på over 100 gennem flere år er efter min opfattelse for høj.

Godkendelse til at anvende Darzalex tidligere

Godkendelsen fra de amerikanske sundhedsmyndigheder til at anvende Genmabs vigtigste produkt Darzalex tidligere i behandlingsforløbet af knoglemarvskræft udløser en milestone betaling fra deres samarbejdspartner Janssen Biotech på USD 65 millioner. Dette var ventet men først om 3 måneder, så det gav umiddelbart aktien et voldsomt løft.

Bryder Genmab 1300 er den i en ny optrend

Genmab aktien er siden faldet noget tilbage og den kæmper i øjeblikket med at bryde niveauet 1300. I tilfælde af at vi får en lukning over 1300, er aktien tilbage i en opadgående trend. Jeg tvivler stærkt på, at det vil ske i nærmeste fremtid. Skulle 1300 blive brudt, er det et meget stærkt købssignal. Jeg køber i givet fald aktien.

One thought on “Er Genmab på vej op igen?

Lukket for kommentarer.