Selskaber

Coloplast giver købssignal

Markederne i Danmark og Tyskland åbner tirsdag morgen i en positiv tone, efter der har været pinselukket mandag. I resten af verden holder man ikke disse helligdage, så der var fuld gang i markederne andre steder mandag.

Den positive stemning i USA mandag skyldes ikke mindst, at den agressive tone i konflikten om toldmure mellem Kina og USA for øjeblikket igen er blevet lagt på hylden. Parterne vil nu forsøge at finde en mindelig løsning.

Stigningerne på de amerikanske børser smittede af på det danske marked. Der skal dog mere til for, at vort smertens barn Pandora igen sejler i smult vande. Der er dog som tidligere nævnt håb om, at smykkeaktien vil stabiliserer sig omkring 500.

Vi skal opleve mere end et par dages sidelæns bevægelse, før man kan tale om en bund. Ikke mindst efter de brutale nedjusteringer mange investeringbanker kom med ovenpå kvartalsregnskabet.

Coloplast giver købssignal

En virksomhed, jeg tidligere har haft fokus på, nemlig Coloplast nyder til gengæld analytikernes gunst. Ovenpå regnskabet for andet kvartal (virksomheden har forskudt regnskabsår) i begyndelsen af måneden, er der kommet den ene opjustering efter den anden fra førende investment Bankers.

Det har udløst et købssignal i og med, at den tidligere top på 583 nu er brudt. Aktien er dog på nuværende niveau stærkt overkøbt. Vi skal derfor vente lidt med at købe ind. Jeg formoder, at Coloplast vil falde tilbage igen de næste par dage, hvorefter den formentlig vil fortsætte stigningen.

Dette naturligvis kun, såfremt den positive stemning i USA og Tyskland fortsætter. Der er nu langt om længe kommet konsensus mellem børserne i de to lande, efter NYSE også har givet købssignal.

Når vi får bekræftet købssignalet i medicinalaktien i henhold til ovenstående, vil target være 760. En mulig stigning på 25%. Vi vil lægge stop loss på 550. En risiko på 10% og dermed et attraktivt forhold mellem risiko og gevinst.

Men husk VENT til vi har fået bekræftet købssignalet. Timing og tålmodighed er vigtige elementer i succes på børsen.

One thought on “Coloplast giver købssignal

Lukket for kommentarer.