Nyt Premium Nyhedsbrev

Dette indlæg er helt anderledes end alle andre, det handler nemlig om aktiemarkedet fra en anderledes vinkel end tidligere. Emnet er denne gang Aktiejensen’s nye Premium Nyhedsbrev om investering.

Jeg har gennem de seneste år fået mange opfordringer fra læserne om at levere dybere analyser af såvel det danske som de udenlandske aktiemarkeder. Ligeledes har der været et latent behov for mange flere specifikke anbefalinger på køb og salg af aktier.

Nu kommer derfor et nyt spændende nyhedsbrev om investering

Premium Nyhedsbrevet er en abonnementsløsning, der leveres direkte til din e-mail in-boks. Det er personligt og kun til eget brug. aktiejensen.dk respekterer naturligvis dit privatliv, og vil aldrig videregive hverken navn eller e-mail til tredjepart.

Hvad får du så med Premium Nyhedsbrevet?

  • En til to ugentlige Nyhedsbreve som du modtager i din e-mail. De holder dig opdateret med udviklingen på aktiemarkederne kloden rundt. 
  • Mange flere købs og salgs anbefalinger på aktier fra hele verden som du kan anvende med det samme.
  • Læs de gratis anbefalinger på mine blogindlæg på aktiejensen.dk. De taler deres tydelige sprog om, at anbefalinger og markedskommentarer vil øge afkastet af dine investeringer.

Når du læser dette indlæg, er det fordi, du er en god økonom, hvilket selvfølgelig afføder, at du spørger, hvad koster det?

Svaret er 199 kr. per måned som introduktionstilbud, 999 kr. hvis du tegner dig for et halvår, hermed opnår du 15% i rabat.

Prøv gratis i en måned

Jeg er overbevist om, at du vil få både glæde og økonomisk udbytte af vores Nyhedsbrev om investering. Du kan prøve Premium udgaven gratis i en fuld måned. Ønsker du ikke at fortsætte, skal du blot meddele dette til jensen@aktiejensen.dk

Undertegnede ønsker at abonnere på nyhedsbrev

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *